Okulumuzda ROTAMIZ STEM projesi yürütülmektedir

Mrt

Okulumuz Yıldız Erkek Futsal takımı çeyrek final oynama başarısı göstermiştir. Sporcu öğrencilerimize  göstermiş oldukları emekten dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

"Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın, bu toprak, bir devrin battığı yerdir.

Eğil de kulak ver ; bu sessiz yığın, bir vatan kalbinin attığı yerdir."

Mrt

Okulumuzda Geleneksel çocuk oyunları kapsamında düzenlenen 5.sınıflar arası kaleli yakan top turnuvasında 1. 5D 2. 5A 3. 5C sınıfı olmuştur. Birinci olan 5D sınıfı Geleneksel çocuk oyunları şenliğinde okulumuzu temsil etmeye hak kazanmıştır. Şenlikler de sporcu öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuzda yapılan İstiklal Marşı'mızın Kabulünün 103.Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Töreni düzenlendi.

"İstiklal Marşı'nın ruhu ebediyen yaşasın ve Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."

Şbt

Antalya’da devam eden 11. Turkish Open Şampiyonası Yıldız Erkeklerde sporcumuz Metehan Sami Dalar Babüroğlu Spor Kulübü olarak katılım sağladığımız ilk uluslararası müsabakada ikinci olarak klasikleşen başarılarımıza bir yenisini daha eklemiştir.

Aynı zamanda ilimize yıldızlar kategorisinde madalya kazandıran tek sporcu olmuştur.

Şbt

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji yarışmaları için başvurular başladı. "TEKNOFEST ile Gelecek Sensin” mottosuyla prestijli yarışmalarda yüksek performans sergileyecek teknoloji tutkunlarına 30 milyon TL ödül ve 55 milyon TL’nin üzerinde malzeme desteği sağlanacak. Her yıl bir önceki yıla göre daha fazla yarışma kategorisinin açıldığı ve Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları olan TEKNOFEST teknoloji yarışmaları bu yıl 46 ana kategori, 117 alt kategoride düzenlenecek. TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular 20 Şubat 2024 tarihine kadar yapılabilecek.

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimiz projeleriyle Teknofest'te yarışacak.

Ock

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı,enerji verimliliği hizmetlerinin etkinliğini ve toplumda enerji verimliliği bilincini artırmak amacıyla eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerini gerçekleştirmektir. Ayrıca ülkemizin enerji verimliliği amaç ve hedeflerine ulaşmak üzere gerçekleştirilmesi öngörülen iletişim faaliyetlerinin planlanmasına yönelik olarak ‘rehber niteliğinde’ “Enerji Verimliliği İletişim Planı” oluşturmak ve bu plan çerçevesinde hareket etmektedir.

Ock

Babüroğlu spor kulübü kuruluş sürecini tamamlamıştır. Hayırlı olsun.

Dilimizin Zenginlikleri Proejesi Etkinliklerimiz

Ara

İl Emniyet Müdürlüğünce okulumuzda siber güvenlik semineri verilmiştir.

Ara

"Sevgi varsa engel yoktur."

Özel eğitim sınıflarımızın hazırladığı farkındalık videosu için teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun Rehberlik ve Kariyer Planlama Programı çalışmaları kapsamında, 8.sınıf öğrencilerimiz lise tanıtım gezisini gerçekleştirdiler.

Kas

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutu Olsun. Kutlama töreninde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.