Kas

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutu Olsun. Kutlama töreninde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Sayın Doç. Dr. İsmail OVALI tarafından okulumuz öğrencilerine “Teknoloji nereye gidiyor? Neden robotik kodlama ? “ konulu TÜBİTAK Bilim Söyleşisi yapılmıştır. Sayın Doç. Dr. İsmail OVALI' ya teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" başladı.

Kas

Atatürk'ün Ölümünün 85. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen ortaokullar arası Şiir Yarışması İl Birincisi olan öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, aramızdan ayrılışının 85'inci yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programında emeği geçen tüm idareci ,öğretmen , öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz .

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı sebebiyle Antalya Valiliğimizin dağıttığı bayraklar öğrencilerimize dağıtılmıştır.

Ekm

100 öğrenci ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı koreografi çalışması yapan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda hazırladığımız Cumhuriyet Sokağı' mızdan Kareler

29 Ekim İller Arası Cumhuriyet Kupası Taekwondo Turnuvası’nda sporcularımız;

Karina Dursun

Azra Büğdüz

Ayşe Eda Gürdal

Nadir Eren Efe

Metehan Sami Dalar dereceleri elde etmiştir. Toplamda 730 puanla kulüpler bazında ŞAMPİYON, iller bazında 2. olmuştur.

Öğrencilerimiz tebrik ediyoruz .

Ekm

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Antalya BilimFest'e katıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına okulumuzda düzenlenen futbol turnuvalarında 8/E sınıfı birinci olmuştur. Tebrik ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı konulu okulumuzda şiir kompozisyon ve resim yarışmaları düzenlenmiştir. Emek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri CodeWeek kapsamında kodlama etkinliklerine katılıp Codeweek sertifikalarını almışlardır.