Hacı Çetin Babüroğlu Ortaokulu

Yükseliş, Mehmet Akif Cd. No114, 07025 Kepez/Antalya
Vizyon
Milli Eğitim Bakanlığı Temel Amaçları ve Atatürk İlkeleri doğrultusunda, iktisadi, sosyal ve kültürel bakımdan tam donanımlı, çağdaş uygarlığı özümsemiş, milli ve manevi değerlere saygılı, ulusal kimlik ve evrensel kişilik kazanmış, ülke geleceğini biçimlendiren bireyler yetiştirmek.
Misyon
Okulumuz, Öğrencilerimizi, sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknolojiye hâkim, üretken ve yaratıcı, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, demokratik ve laik cumhuriyete sahip çıkan, insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler yetiştirmeyi amaçlar. Bu amaç doğrultusunda öğrencilerimizin duyarlı, eleştirel ve dönüşümlü düşünen, yaşam boyu öğrenmeyi hedefleyen, saygılı, disiplini içselleştirmiş, akademik ve sosyal becerilerini geliştirmeyi önemseyen, kendi geleceğini hazırlayan, yetkin bireyler olmasını sağlamak başlıca görevlerimizdendir. Okulumuz; düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş, Bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış, Millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş, İletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş, Öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek, Gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu Bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Öğretim Şekli :TAM
08.30-15.00