ANTALYA / KEPEZ - Hacı Çetin Babüroğlu Ortaokulu

OKULUMUZ TARİHÇESİ

Okulumuz 9 Eylül 2019 tarihinde Kepez Yükseliş Ortaokulu olarak eğitim öğretime başlamış olup, 02/10/2020 tarihinde Antalya il milli eğitim müdürlüğü komisyon kararıyla Hacı Çetin Babüroğlu varisleri tarafından isim hakkı satın alınarak Hacı Çetin Babüroğlu Ortaokulu olarak eğitim öğretime devam etmektedir.

Çetin BABÜROĞLU (1953-2020)

01/01/1953 yılında Bitlis'te doğdu. Lise eğitiminden sonra ticaretle uğraşan bir aileden gelmesi sebebiyle babasının kurmuş olduğu yol ve taahhüt işleri ağırlıklı şirkette çalışmaya başladı.

1993 yılında Antalya'ya taşınarak iş hayatına burada devam etti.

Taşımacılık, nakliye, turizm ve inşaat sektöründe kalıcı hizmetler vererek ülke ekonomisine katkıda bulundu.

Çalışmayı çok seven, çalışkan, zeki, aynı zamanda girişimci ruhuyla örnek teşkil eden bir iş insanıydı.

İnşaa ettiği Doubletree By Hilton AntalyaCity Centre şehrin tam kalbine atlmış bir imza olarak kendisindde, başta ailesi olarak, tüm sevenlerine hatıra kalmıştır.

Yüzlerce kişiye istihdam sağlayan çalışanın gözünde patron değil bir baba olan, hayata kalıcı izler bırakan eşsiz insan ÇETİN BABÜROĞLU 26/01/2020 tarihinde aramızdan ayrıldı.

Sağlığında en büyük isteği olan eğitim kurumu inşaası, ailesi tarafından yerine getirilmiştir.

Yayın: 02.03.2021 - Güncelleme: 07.02.2024 23:45 - Görüntülenme: 487